GRATIS VERZENDING binnen NL / België €2,95 | Levertijd 1-2 werkdagen (Classic Collectie: 4-6)Over de Herinnerdingendoos en de maker..

Wat leuk dat je iets meer wilt weten over de Herinner-Dingen-Doos! En over de personen erachter. Nou ja, eigenlijk is het er maar 1! :) Dat ben ik. Mijn naam is Jochem en ik zal je kort iets vertellen over mij en over hoe de Herinner-Dingen-Doos is ontstaan..

OVER MIJ..

Ik ben opgegroeid in een gezin waarin muziek heel belangrijk was. Mijn vader heeft me op mijn 6e jaar geïnspireerd om piano te gaan spelen. Dat is nu 38 jaar geleden. Ik heb sindsdien (vanaf mijn 27e) de hele wereld over gereisd als professioneel muzikant. Tot in Amerika en Japan. Prachtige avonturen meegemaakt, waar ik heel dankbaar voor ben.

Na mijn muzikale carriëre heb ik me gestort op mijn voorliefde voor hout en handwerk. Alhoewel ik van origine opgeleid ben tot Bedrijfskundige, kwam ik erachter dat ik liever met mijn handen werk. Ik ben dagelijks te vinden in mijn atelier. Daarnaast breng ik met vrouw en dochters graag tijd door in de natuur. Vanuit ons huis lopen we zo met de hond het bos in. Heerlijk!
Over Herinnerdingendoos en maker Jochem Weemaes.

OVER DE HERINNER-DINGEN-DOOS..

In 2009 maakt ik mijn eerste Herinner-Dingen-Doos voor een vriendin. Ze was op zoek naar een houten kistje met vakverdeling en deksel, waarin je spulletjes van je kinderen kon bewaren voor later. Maar ze kon het nergens vinden. Of ik die misschien voor haar kon maken, want ik was toch zo handig met hout? Tuurlijk, geen probleem!

Ik had toen zelf nog geen kinderen (inmiddels 2 prachtige dochters van 5), maar zag wel de waarde in van een dergelijke bewaardoos. Na de eerste versie volgde versie 1.2 en 1.3 en na wat bestellingen via via, opende ik mijn eerste webwinkel.

Dat is nu 9 jaar geleden. De Herinner-Dingen-Doos is inmiddels uitgegroeid tot een kwalitatief hoogwaardig produkt. De onderdelen laat ik tegenwoordig zagen, maar het assembleren en afwerken van elke doos doe ik nog steeds helemaal met de hand. Met veel aandacht voor afwerking en kwaliteit.

En service staat daarbij voorop. Ik vind het erg belangrijk en fijn om je waar mogelijk te helpen, zodat je een herinneringsdoos ontvangt, die helemaal naar je zin is.

Dat betekent concreet dat ik je (veelal gratis) help met voorbereiden en aanpassen van bestanden. Bijvoorbeeld als je een geboortekaartje op de doos wilt, maar er moet wat aan gesleuteld worden. Of je hebt geen digitaal bestand en bent niet in de gelegenheid om een foto in te scannen. Ik help je graag verder. Wil je een tekst in je ontwerp toevoegen, of voordat je bestelt eerst eens een voorbeeld zien? Geen probleem.

Kijk gerust eens rond in de webwinkel. En heb je een vraag, wens of opmerking?
Neem gerust even contact op via mail, of FB chat! Natuurlijk is dat geheel vrijblijvend. Ik geef je graag advies, maak voorbeelden voor je en help je verder met je zoektocht naar de perfecte herinneringsdoos.

Vriendelijke groet, Jochem