NIEUW! | BASIC Serie --> Eenvoud van topkwaliteit!Wat is een Herinner-Dingen-Doos?

De Herinner-Dingen-Doos is..

een handgemaakte houten herinneringsdoos met praktisch uitneembaar binnenwerk, waarin je op een praktische, duurzame en veilige manier, tastbare herinneringen (ofwel herinner-dingen) kunt bewaren voor later.

Gebruikt materiaal

De Herinner-Dingen-Doos wordt gemaakt van 12mm berken hechthout. Dit materiaal is opgebouwd uit meerdere onderling verlijmde lagen, waardoor het minder snel krom trekt dan massief hout. Het wordt ook vaak gebruikt voor het vervaardigen van houten speelgoed en meubilair en staat bekend om zijn flexibiliteit, fijne verwerkbaarheid en mooie lichte kleur.

Elke Herinner-Dingen-Doos is volledig uniek en wordt voor jou gepersonaliseerd met eigen naam, datum, kleurgebruik, of met foto's, geboortekaartje of een compleet eigen design. Bijna alles is mogelijk.

Aan de Large doos worden handvatten gemaakt van houten kralen/parels in een kleur passend bij het ontwerp op de doos. Ook wordt bij dit formaat de kleur van de plankjes van het binnenwerk aangepast op het ontwerp. Bij de grotere maten zijn kralen/parel handvatten niet mogelijk in verband met het grotere (vul-)gewicht van de doos. Om de veiligheid te kunnen garanderen, hebben deze formaten uitgefreesde handgrepen.

Wanneer gebruik je een Herinner-Dingen-Doos?

Bij geboorte of doop

Veel jonge ouders voelen de behoefte om bijzondere spulletjes van hun kind(-eren) te bewaren. Hieraan kleven vaak even zo bijzondere herinneringen. Het kan gaan om hele persoonlijke dingetjes, zoals een haarlokje, melktandjes, de eerste schoentjes, eerste speentje, het mutsje uit het ziekenhuis. Maar ook foto's, tekeningen, of later misschien de knuffel die in eens niet meer in bed mag en de strik- of zwemdiploma worden vaak bewaard. Al deze herinner-dingen verzamel je als ouder (samen met je kind) door de jaren heen bij elkaar in de Herinner-Dingen-Doos, die je dan uiteindelijk kunt meegeven aan je kind als hij of zij het ouderlijk huis verlaat, of zelf misschien kinderen krijgt.

Een Herinner-Dingen-Doos wordt ook vaak door ouders cadeau gegeven aan de grootouders of peetouders van het kindje. Zo krijgen deze ook de kans om hun eigen herinneringen, die ze met hun kleinkind of petekind maken, op een mooie, veilige en persoonlijke manier te bewaren.

Bij een huwelijk

Treed je binnenkort in het huwelijk, of ben je pas getrouwd? Dan heb je vast een hoop herinneringen aan die dag die je graag wilt bewaren voor later. Om zo af en toe nog eens bij weg te zwijmelen. Het ringkussen bijvoorbeeld en de menukaart, maar ook de foto's en de corsage, de uitnodigingen en kaarten met felicitaties. Misschien zelfs je boeket? Ook erg leuk als cadeau voor een pasgetrouwd stel. Bijvoorbeeld met de trouwkaart erop. Of juist die ene mooie foto van het bruidspaar! Mogelijkheden genoeg!

Bij overlijden..

Veel mensen die een dierbare verliezen, of misschien zelfs hun kindje, hebben spulletjes die ze graag op een waardige en mooie manier willen bewaren. De Herinner-Dingen-Doos biedt deze mogelijkheid. In onze collectie hebben we een aantal mooie ontwerpen opgenomen, die je naar wens persoonlijk kunt maken. Een Eigen Ontwerp is natuurlijk ook mogelijk. Met een foto, collage, of een mooie tekst of tekening. Er is veel mogelijk. Bespreek je wensen met ons en we helpen je graag verder.

Bij andere gelegenheden, zoals een jubileum, of een afscheid.

Gaat je collega binnenkort voor zichzelf beginnen? Of gaat een van je werknemers met pensioen? Wat kan het dan leuk zijn om de herinneringen aan zijn of haar tijd bij het bedrijf te verzamelen in een Herinner-Dingen-Doos. Met een mooie foto van het team op het deksel, een bedrijfslogo of een mooie tekst. Zelfs handgeschreven boodschappen van alle collega's kunnen erop worden gedrukt. Laat je creativiteit de vrije loop!

Wat maakt de Herinner-Dingen-Doos zo bijzonder?

Uniek en Persoonlijk

Elke Herinner-Dingen-Doos wordt door ons helemaal met de hand gemaakt en afgewerkt en is nog persoonlijker te maken door de opdruk, die je zelf kunt kiezen. Je kiest voor een speciaal voor de Herinner-Dingen-Doos gemaakt ontwerp uit onze collectie, of voor een volkomen uniek Eigen Ontwerp, of foto. Ook bij opdrukken van ons, kun je altijd een eigen naam en datum kiezen. De kleur van het binnenwerkje en de handvatten (bij Large formaat) wordt vervolgens afgestemd op de kleuren van de opdruk van het deksel en kunnen in overleg worden aangepast aan je wensen. Zo wordt elke Herinner-Dingen-Doos volkomen uniek en speciaal voor jou gemaakt.

Duurzaam en degelijke kwaliteit

Wij zijn trots op ons handgemaakt produkt en staan garant voor de kwaliteit! De Herinner-Dingen-Doos is stevig en degelijk en gaat een leven lang mee. Daardoor is het niet alleen een hele persoonlijke, maar ook erg duurzame manier van opbergen.

Hoe werkt het verder?

Er zijn 3 formaten waar je uit kunt kiezen.

Herinner-Dingen-Doos LARGE

afmeting: 43,6 (L) x 32,5 (B) x 15 (H) cm
inhoud: 18 liter

De Large doos heeft handvatten van gekleurde kralen en (optioneel) een uitneembaar binnenwerk met gekleurde tabbladen. In geval van een Eigen Ontwerp worden de kleuren hiervan afgestemd op de kleuren van de opdruk, of in overleg met u bepaald. Met de L doos koopt u dus een zeer kleurrijke manier om de allerbelangrijkste spulletjes in te bewaren.

Herinner-Dingen-Doos XL CUBE (vierkant)

afmeting: 32,5 (L) x 32,5 (B) x 32,5 (H) cm
inhoud: 27 liter

De CUBE XL is vierkant (kubus) en zit qua inhoud tussen de LARGE en de XXL. De CUBE XL beschikt (optioneel) over een binnenwerk met uitneembare plankjes / vakjes en een dubbele bodem. Onder de dubbel bodem kun je alle kleinere spulletjes in vakjes bewaren. Op de dubbele bodem komen vervolgens de grotere bewaardingen.

Leuk om te melden is dat het formaat van de XL cube is afgestemd op de Kallax / Expedit kast van Ikea. Zo berg je niet alleen je herinnerdingen, maar ook je XL CUBES weer netjes op!

(Tip: Kies voor een (extra) print op de voorkant met bijvoorbeeld naam, foto of omschrijving van de inhoud. Zo zie je in 1 oogopslag wat er in zit, als de XL CUBE in de kast staat!)

Herinner-Dingen-Doos XXL

afmeting: 43,6 (L) x 32,5 (B) x 37 (H) cm
inhoud: 45 liter

De XXL doos is de ruimste herinneringsdoos in ons assortiment. Met zijn inhoud van maar liefst 45 liter, bewaart hij heel veel dierbare herinneringen voor je. Net als de CUBE XL beschikt de XXL optioneel over een uitneembaar binnenwerk. In de XXL herinneringsdoos past het allemaal!

Extra opdruk?

  In sommige voorbeelden zie een extra opdruk op de zijkant van de doos (bv anker op CUBE XL formaat). Deze zit niet bij de prijs inbegrepen, maar je kunt er natuurlijk wel voor kiezen. Een extra opdruk kost € 15 in geval van Large doos, of € 22 in geval van een XL cube of XXL formaat. Je kiest je eigen plaatjes, foto's of tekst, ook op de zijkant. Persoonlijker kan het niet.

  Digitale proefdruk [bij Eigen Ontwerp of foto]

  Heb je gekozen voor een Eigen Ontwerp of Foto opdruk? Of voor een extra opdruk met tekst of beeld? Je ontvangt dan binnen 1 of enkele dagen een foto voorbeeld van je eigen ontwerp, of foto op de doos van je keuze in je mail. Het ontwerp, of tekst wordt dan eerst volledig met je afgestemd over het ontwerp. Nadat je je goedkeuring hebt verleend, nemen we de Herinner-Dingen-Doos van je keuze pas verder in productie. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

  Heb je een vraag, of wil je advies?

   • Stuur een bericht via de Facebook Messenger (directe link linksonder op elke pagina)

   • Of stuur een mail naar info@luckywoodworks.nl

  Je ontvangt altijd snel een antwoord.